Släpp 59

20140129 001I dag följde PO och hundarna med Tomaz till ett av hans jaktområden, själv ”fick” jag tjäna Landstinget!. Släpp 59. Urax släpps kl. 08.10. Ruff & Utter som också i dag var med fick promenader och bus i snön, medan Urax söker. Iväntan på upptaget, som aldrig kom, sköt Tomaz  en Orre, gott det också!Visst fanns det lite harspår men inga färska och inga spår som Urax fastnade för. Dåligt med dofter och med tanke på att dom endast såg gamla spår så hade nog inte hararna varit uppe och rört sig. Urax jobbar på men när inget har hänt efter knappt 4 timmar, trots flytt, avslutas dagens jakt. Vi har planer på mer jakt i veckan! 20140129 006

 

I dag kom den tavlan Championat tavlan, nu gäller det bara att hitta en värdig plats åt denna stolthet!

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Släpp 59

  1. Hej Urax! Kul att du fått ditt diplom. Här går vi i väntas tider, men det ser tyvärr ganska trögt ut då husse tycker att min mage är för liten. 59 släpp hittills du har verkligen intresserade husse och matte det är bara att gratulera. Är det ingen fjälla som hört av sig?? tycker att du visat flera bra sidor som borde vara intressant bland tikarna. Med vänlig hälsning Kelly i Ånge.

  2. Britta Lindgren skriver:

    Hej Kelly med husse! Matte kollar ofta din blogg och följer med spänning om det blir valpar, hoppas på det! Jo min husse & matte älskar att vara i skogen med oss hundar och nu när rådjursjakten är slut får jag alla jaktdagar, småhundarna får bara hänga vid brasan / sitta i bilen medan jag får göra det bästa som finns.
    Dessutom väntar jag på några fjällor! En från Spjutvikens Kennel från Luleå (där ifrån kommer min mamma) Hon borde löpa när som helst. Har också ringt en fjälla från Vilhelmina Högmyrens Tina som är intresserad av en träff lite lite längre fram i vår. (Har också nobbat en brud då det inte kändes seriöst)
    Ha det så bra! Matte håller tummarna och jag håller med/ Urax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *