Stort Grattis till Liljaskogens Kennel!

I helgen har PO varit till Lycksele på Västerbottens Läns Stövarklubbs årsmöte (han har ställt upp som suppleant). Med sig hem hade han Diplom och pris till Urax för att han 2013 blev Västerbottens bästa Hamiltonstövare! Han tog också hem pris till Urax halvsyster Liljaskogens Marta för bästa unghund i Västerbotten. Även Spjutvikens Lilja (mamma till Urax och Marta) tilldelades pris för att hon blev klubbmästar Så ett Stort GRATTIS till Kennel Liljaskogen & Jonas Grenholm.IMGP0382                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Här poserar Urax med sina pokaler och diplom. Pokalerna är för att han vunnit Gilleskampen, tilldelats Kennel Zitagårdens vandringspris och pokalen som han tilldelades i helgen. Diplomen är för elitprov i Lövånger och det andra för att Urax är RR.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stort Grattis till Liljaskogens Kennel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.