Utter 1 år

IMGP1004I dag är det precis ett år sen Frida från Firmanz Kennel ringde och sa – Nu har du tre hanar att välja på! Dvs Utter – Firmans Lemon Drop Shooter fyller ett år idag. Ja det var han vi valde, ett val vi aldrig ångrat! Han är ett underbart litet muskelpaket full av energi.IMGP0995 Med på det mesta men med förmåga att koppla av. Utter har redan hunnit med en hel del viltspår anlag, kommit långt i grytträningen och fått Excellent med CK på uts. Dessutom har han redan tillbringat många, många timmar i skogen, spårat upp fällt rådjur, tränat vattenapportering mm. Och ändå är det bara början, vi har mycket kvar att lära. Men Utter är tacksam att arbeta med lyhörd, lätt att få kontakt med och lätt att hantera. Tror man skulle kunna göra vad som helst med denna lilla krabat utan att han skulle protestera. Dessutom fungerar alla tre hanhundarna jättebra tillsammans. OK Ruff & Urax blir väl less ibland på det lilla energiknippet, då säger dom till och för det mesta lyder Utter!IMGP1000        Ett bra ”hundår” som smakar mer! I dag 1år gammal väger Utter 7,7 kg, bröstomfång 44-45 cm och höjd 34cm.

 

(Att fota själv är svårt men så länge verkligheten är bättre så känns det lugnt!)

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.