Ödmjukhet & tillförsikt

Så var de där med tur igen. Jo, vi har tur men jag är också väl medveten att Urax inte skulle fått denna chans om han inte var så duktig som han faktiskt är. Sen har en rad omständigheter slutat med attIMGP1697                 Urax ska representera Sverige i Europapokalen  San Marino 6-7 mars med provrutor i Italien. Jag känner stor ödmjukhet inför denna stora upplevelse, en sån möjlighet händer nog bara en gång. Att Urax är vår första stövare och att vi ska få vara med om detta känns ofattbart. Inget som jag varken drömt om eller ens tänkt skulle kunna hända. Får väl passa på att njuta också , att vi fick köpa denna duktiga hund av Liljaskogens Kennel Jonas Grenholm, att vi fick ett sådant ”material” att starta med. Stort tack till Jonas för det stöd du varit (och är) för oss när vi köpte Urax. Så nu åker vi till Italien Urax, PO och jag. Som sagt med stor ödmjukhet och tillförsikt ser vi fram mot denna resa. Medvetna om att på prov kan allting hända, men det viktigaste är att vi har våran underbara Urax med oss hem.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ödmjukhet & tillförsikt

  1. Peter J skriver:

    Låter ju fantastiskt! Stort Grattis och Lycka till! Önskar Skoja och husse!

  2. Frida W skriver:

    Men oj! Vad coolt! Heja! Ska hålla tummarna – såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.