Släpp 74

Varje arbetsdag är en förlorad jaktdag! (inte helt jag stortrivs på mitt arbete också) särskilt nu när det bara är några dagar kvar på säsongen. Bara gilla läget! Tack vare  PO blir det ändå släpp med Urax. Släpp 74 Idag 1 plusgrad, ganska lugnt, halvklart och en knapp cm nysnö. Släpp 08.00 kommer på slag 08.20 och 08.35 var haren på benen. Hyfsat drev som drog iväg ganska långt så det var inte så lått att höra. Dessutom var det några hundar i en närbelägen hundgård som hela tiden utan avbrott ”hejade på”! Vid något tillfälle hade Urax lite bekymmer men redde ganska snart ut det. Kl. 10.25 kallas Urax in, han har då hållit igång haren i stort sett hela tiden. Nöjda återvänder dom alla hem. Alla för Ruff & Utter var också med till skogen, där dom fick låg härlig promenad med husse.

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.