Tillbaka till vardagen

Först av allt vill vi TACKA ALLA som på olika sätt uppmärksammat vårt äventyr och Gratulerat till Urax fina resultat i Europa Pokalen! Känns fortfarande som en dröm.                                                                                                    Men nu är vi tillbaka i vardagen och det är inte så dumt det IMG_8308heller. Hade tänkt mej härliga skidturer med hundarna men det ser ut att töa bort. Istället har cykeln kommit fram, i dag blev det tre turer. Först dryga milen med Urax sen ca 5 km med Utter och sista svängen något kortare med Ruff. Fortsätter med agilityträningen med Utter och har också låtit Urax börja träna på att dra. Har hunnit med en sväng till Kennel Kusin Vitamin och DSC09364tittat på valpen dom behöll efter Ruff. Kusin Vitamin Krakel Spektakel ”Valle” han som vägde 90g vid födseln! Av det syns inget i dag, en fin och framåt valp som nu hunnit bli dryga 4 mån. Fick också en första bild på dom 7 stövarvalparna från Kennel Spjutviken. Och från Skojas husse, (en av Urax tidigare valpar)  har jag fått härlig läsning. Han är mycket nöjd med sin unga hund efter första säsongen, kul att höra. Läs vad han skriver under fliken avkommor.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.