I väntan Kaktus

IMGP1778Några härliga och ”aktivitetslediga” dagar, vad beträffar hundarna, i sommarstugan. En underbar plats för både två & fyrbenta. Kortet är av Utter under en av våra härliga skogspromenader, där Ruff och Utter får vara lösa. Stugan ligger alldeles för sig själv, så vi ”äger” skogen där. Urax får vara kopplad under promenaderna men alla springer fritt vid stugan. Ibland alldeles för fritt! Som idag (tror att det är typ 3:e gången sen vi skaffade hund att ett rådjur passerar stugan) när Ruff och Utter tog sig friheten att driva. PO hade åkt hem tidigare medan jag väntade att vår katt Kaktus skulle komma fram, alltid samma sak när vi ska hem, han känner det på sig och gömmer sig. Jag tar en promenad med hundarna så länge, tänkte jag. Vilket jag inte skulle ha gjort för några sekunder senare hade jag tre av våra djur på drift! Så var det bara jag och Urax! Turligt nog så finns det folk som bryr sig efter ca. 2 tim var dom hos mej igen. Kom tillbaka i bil, upplockade på en större väg. Tack för hjälpen! Spårade av vägen så jag vet att det var rådjur. Kaktus han kom fram efter ytterligare 2 timmar. Katten också vilken dag!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.