Debut i Agility 2

20170211_144733Har inte riktigt fattat att vi är där, men nu är starten gjord och det känns som vi hör hemma i 2:an. Det har gått långt över förväntan, inte med tanke på Utter men med mej som förare. I går var det Agility – Första loppet klockrent tills näst sista hindret, då märktes det att vi nästan inget tränat i vinter. Där stod vippen och Utter tog det för bommen och hoppade rakt ut, 5 fel men bra flyt. Andra loppet blev det tidsfel, något jag ”valde” tog det väldigt lugnt vid tippen och stannade upp så att vi inte lär in några oönskade fasoner. Trots våra små missar gav det två 3:e placeringar. I dag var det hopp som gnällde – Första loppet gick hur fint som helst Utter bara flöt fram och så visar jag Downloadsfel = Disk! Andra loppet där var jag själv lite okoncentrerad hade svårt att memorera banan vid banvandringen. Men det gick ändå bra bara en noslängd från ett nollat lopp. Utter nosade in på slalomen på fel sida, gick aldrig in, utan kom sen rätt (lite hårt?). Det blev 5 fel plus lite tidsfel och en 4:e plats. Det var över 10 dom startade varje lopp så jag kan inte annat än vara supernöjd.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.