EnSeger 9 mån

Nu har EnSeger hunnit bli 9 månade, den 27/2. Börjar vara en vuxen kille, en ung slyngel i en rätt så vuxen kropp! Kommer nog inte att hända så mycket mer när det kommer till storleken, ja mera muskler så klart. Vad vi nu väntar på är den psykiska mognaden. Visserligen är valptagen rätt charmiga ibland, men blir ofta för mycket av de goda! Att Seger har intresse för hare och söker bra har vi hunnit se, det är ju också skjutit för honom så nog har den polletten trillat ner. Men en unghund behöver mycket tid i skogen och det fick Seger så länge det gick. Nu har vi tyvärr alldeles för mycket snö, snö så det räcker för flera vintrar! Så vi tränar genom att åka skidor. Seger & Urax tillsammans, Seger har blivit riktigt duktig på att dra även han, så jag lovar ibland blir det riktigt åka av!20180127_123715

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.