Utställning & Agility, allt med Utter!

DownloadsFör några veckor sedan var jag och Utter på resande fot igen, nu har den säsongen börjat! Först åkte vi till Sundsvall för att gå på utställning. Hade de inte varit för att jag skulle hälsa på en kompis där hade vi nog skippat den resan. Utters päls har inte alls kommit som jag trodde den skulle ha gjort, alldeles för kort. Något som också stod på kritiken och förmodligen största anledningen till VG. För övrig var kritiken inget att klaga på. Svårt att hinna få pälsen i topp, vill ju inte trimma ner under jaktsäsong. Visst suktar jag efter de tredje certet men jakten kommer alltid att gå först! Helgen efter det åkte vi norrut, men bara till Piteå för att tävla i agility. Fyra lopp och jag tycker att Utter presterade alla på topp! Men skillnaden mellan disk och topplacering kan nog bara den som är insatt förstå, den är hårfin. Men i ett lopp hamnade vi på pallen, en 2:a plats! Så nöjd med vad Utter visar på planen! (tror inte han är lika nöjd med sin stundom förvirrade matte!) Men vi har roligt tillsammans och det är ju vår första och viktigaste målsättning med denna aktivitet!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.