Uppdatering Agility

20180505_205808Kort sammanfattning om dom två senaste Agilitytävlingarna. Kalix 2018 05 05-06. Lördag var det 3 starter i Ag klass. Vi lyckades bra där jag och Utter . Lika många pallplatser som lopp och en seger med uppflyttningspinne. Söndag, tvekade om jag skulle starta pga mina värkande höfter. Men som känt är det lättare att råda andra än att alltid fatta kloka beslut när det gäller en själv!  Så vi startade då var det Ag hopp som gällde och Utter gjorde de mesta rätt men inte 20180603_132351lätt när matte inte hinner med. Trevlig helg med fina och roliga banor. Umeå 2018 06 02-03 2 lopp / dag Ag & Hopp. Utter har och har haft lite problem vid en klo efter häftig lek med Seger så hälsomässigt matchar vi varandra! Nej skämt å sido det var inget som märktes på banan däremot var det väldigt varmt. Kanske därför vi missade en pinne med bara någon sekund. Mycket nöjd över helgens lopp som resulterade i en 2:a plats 2 med enstaka hinderfel och en disk. Vi har så himla kul Utter & jag!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.