EnSeger släpp 32

20181105_073831I dag borde vi ha lyssnat på kroppen, både jag och PO är redigt förkylda. Men en vacker morgon som i dag lockade för starkt. Hemma hade vi plusgrader men tyvärr visade det sig att i skogen hade det fryst på. Nu var det inte så att det var för skarp men dofterna hade ”frusit inne” . Men det är väl lite av tjusningen med jakten ingen dag är den andra lik och vi hade i alla fall tur med vädret. Släpp 32: Minus 2 grader, klart, dragit och tyvärr fruset i backen. 07.30 åker kopplet av och Seger börjar sitt 20181105_093606arbete. Efter ett kortare sökarbete kommer han på slag. Seger jobbar, ringar, avancerar men någon hare hittar han inte. 10.30 kopplar vi för att byta område och kolla till Seger, som bara är pigg, så vi flyttar och släpper på nytt. Klockan är nu 11.00, nytt släpp, ny eld och lite till kaffe. Nu var det 1 plusgrad men marken höll fortfarande sina dofter för sig själv. Efter ca 20 min kommer han på något som liknade slag men det såg inte ut att riktigt intressera. Så kan det gå! I dag när jag hade bestämt mej för att skjuta! Men alla timmar i skogen med eller utan drev är som hälsa för själen.

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.