Säsongsdebut i Agility med mersmak!

Nu har vi en fantastisk jaktsäsong bakom oss, där Utter aldrig gjort oss besvikna! Och i dag var det så dags för säsongspremiär på agilitybanan. Trots näst intill obefintlig träning i vinter (jakten kommer först) var Utter verkligen på banan i dag. Full fart och inget nosande, är så nöjd med min underbara Utter. Och hade inte matte sträckt sig i första loppet hade nog vi haft en uppflyttningspinne med oss hem. Jag

sträckte baksidan av skinkan i första loppet vilket gjorde att jag inte kunde springa lika fort som Utter ville, och tredje loppet hann jag inte alls med så det blev disk pga sen handling. Men trots detta kan jag inte vara mer än nöjd vi entrade pallen i två av dom tre loppen, med en 3:e och en 1:a placering. Heja oss! Och roligt har vi dessutom!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.