Agility & Utställning med Utter

Dom senaste veckorna har, det förutom de vanliga, handlat mycket om Utter. De vanliga är motion för alla, träning, viltspår och egentid med matte. (Jag blir aldrig less att jobba med mina underbara fyrbenta!) Jag och Utter har då dessutom varit på två agility tävlingar, en i Kalix och en Holmsund. Resultaten är inget att skryta med men på utställningen i Sjulsnäs, Piteå blev vi alla fall inte diskade!! På agilitybana jobbar vi just nu med att få upp farten (har allt för många pallplatser med tidsfel) och då blir det fort och lätt disk. Men vi har trevlig och fortsätter att vässa formen! På utställningen blev det ett VG, inte helt oväntat. Utters päls är alldeles för kort (fattar inte varför den växer så sakta, brukar komma fortare. Men bara gilla läget, jag vet ju att han är bäst!!). Dessutom var det kallt och Utter frös och ville inte als visa upp sig. Men det var trevligt att träffa många hundvänner och njuta av Utterbarn som visade upp sig!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.