Utställning i Sjulnäs, Piteå

Då har vi varit på utställning igen, en mycket trevlig dag både i och utanför ringarna. Denna gång fick både Utter och EnSeger gå vänstervarv, och jag hade tur för det kolliderade inte. Först ut var Utter som skötte sig fint och nu (äntligen) i ”rätt päls”, vilket också gav resultat! Han gick Championklass fick Excellent med CK stannade som 3:a i klassen. Sen oplacerad i BH, men jag är jätte nöjd. Tänk att det ska hänga på håret! Alldeles för naken i våras = Vg, nästa gång hade pälsen börjat komma = Ex och nu fullpälsad Ex med CK. (undra om jag lärt mej nåt!) Domare var Tino Pehar, som under dagen gjorde ett gott arbete i ringen. När så Utter var färdig var det bara att skynda till ringen där Seger skulle gå, hade gärna stannat och sett på bordertikarna, men det fanns inte tid till det. Så blev det dax för EnSeger, nu var han ensam Hamilton så konkurrensen uteblev. Men läser man kritiken han fick så känns det, åtminstone i mina ögon, som att han är väl värd sitt BIR och SACIB. I den ringen dömde Wim Wellnes, trevlig och ”fin” mot både folk och fä! Förutom de fina resultaten tar jag med mej alla trevliga möten som denna soliga dag bjöd på. Delar glädjen med alla som gått hela vägen och påminner oss andra om att vi har samma hundar med oss hem, dom bästa! Smolken i dagens bägare är, tyvärr delar inte alla varandras glädje. Så tråkigt att se när någon inte vinner blir sur och inte gratulerar segraren. Då försvinner, åtminstone för mej, en del av de roliga runt om ringen. Nu drabbades inte jag men att behöva se det gör ändå ont och jag tycker att det är bedrövligt. Nå väl detta om detta, i övrigt en helt fantastisk dag!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.