Ruff 2006 02 18 – 2019 11 29

Hastigt och oväntat fick vi i fredags den 29/11 ta ett smärtsamt avsked av vår älskade Ruff Lappstintans Finnish Victory.  Vid 18.00 tiden drabbades han av en stroke och smärtsamt stod vi inför det faktum att det var över nu. Beslutet var självklart men fruktansvärt. I den stora saknaden kan vi ändå glädjas över vilket rikt och fantastiskt liv Ruff fick, han fick leva fullt ut ända in till slutet. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna helt fantastiska hund. Hemma, i leken, i jakten, när han spårade, apporterade mm men det skulle ändå inte göra honom rättvisa. Bara dom som lärde känna Ruff, jagat med han eller på annat sätt tillbringat tid med honom kan förstå. Det han varit för oss går inte att förklara. Så sent som för några veckor sen drev han rådjur med sitt underbara skall till skott och då var Ruff som lyckligast. Och under hela fredagen var han med som vanligt till det plötsligt hände.Mina ögon fylls av tårar när jag skriver. Ruff var den som i alla år gett mej villkorslös kärlek. Den som alltid var me, som gav mer än jag kunde ge. Ingen kommer att kunna fylla din plats i mitt hjärta. De får, när smärtan gett sig, alla fina minnen jag har av dej göra.        Sov gott Älskade Ruff.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.