Den som väntar på något gott…

Nu är det bara att vänta och hoppas. Ruff ,SE VCH , SE J(GS)CH, J FIJCH Lappstintans Finnish Victory har i dag och i torsdags parats med SE VCH Pine Spits Alva ”Zilla” som ägs av Lena och Mikael Boholm på Kenneln Jaktåsen, Långviken.

   

Ruff i väntan på Zilla. Ruff tog emot denna fina tik som en riktig gentleman. Dom dansade för varandra och fixade allt själva. Såg verkligen ut som dom fann tycke. Om Ruff och hans alla kvalitéer kan man läsa här på vår hemsida. Zilla är en trevlig tik, exellent på utställning, bra storlek, fulltandad och bra temperament. Även Zilla används i praktisk jakt , hon är Svensk Viltspårchampion. I höstas hade jag förmånen att träna denna dam i gryt och hon är starkt på gång även vad det gäller den biten. Mer om Zilla kan man läsa på: www.jaktgarden.se

Här vilar dom ut efter sitt ”jobb”! Valpar efter denna kombination har stora förutsättningar att bli såväl duktiga jakthundar ovan och under jord som exteriört tilltalande och med trevligt temperament. Valparna beräknas födas på Norges nationaldag.
För Information och frågor – Kontakta Lena och Micael Boholm, 0910-80660 el. 076-8349204. Intresserade kan även ringa till mej, Britta, 073-08 24 561.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *