Inte i dag heller med Utter i skogen

Det var uppehåll när det började ljusna så varför tveka! Mot skogen i dag med Utter. Men de är hur mycket vatten och hur blött som helst och de som var räckte inte. Efter 1 timme började det regna igen. Vi går igenom ett stort område och Utter jobbar på, fina sökrundor. Vi får gå långt, Utter har då sökt i över milen, då han drar och de blir drev. Drevet bultar just inte nåt utan drar i väg över 2 km. Där någonstans vänder det eller åtminstone Utter. Svårt att veta om han släppt eller, han kommer inte bakdpåret så geten kan ha snott om hon också. Att de var en get han drev i dag antar vi för att PO såg ett vilset kid på håll så de troliga är att geten lockade med dig Utter och lämnade kidet. Det var för långt håll för att skjuta. När Utter kommer så pass nära att vi får kontakt kallar jag in, nu vräker regnet ner. Blöta, som så vanligt denna höst, vänder vi hemåt. Inte i dag heller fick vi byte med oss hem även om Utter till sist fann ett djur och bjöd på drev. De blev drygt 18 km i småbenen i dag!

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.