Vad händer nu för tiden hos Urax & Ruff

Jaktsässongen har avtagit, men vi håller igång! Känns viktigt att ge hundarna rikligt med motion nu när deras kondition efter jaktsässongen liksom är på topp. Så det blir skidåkning flera gånger i veckan. Tillsammans med Urax och Ruff blir det många mil/vecka. Urax drar, Ruff håller samma fart och jag kämpar med att hålla balansen! Hur som helst är det en toppenaktivitet när jakten är över. Men i dag fick skidorna stå, för vi fick välkommet och trevligt besök. Kerstin Kristoffersson, som har Kennel Kusin Vitamin, kom med sina tre bordrar – Morris, Meya och Molly. Meya är en dotter till Ruff så det var extra roligt att få förtroendet att trimma henne.

Före

Före

 

Och att det var dax råder ingen tvekan om. Men vilken hund, hur tålig som helst. Inte ett ljud trots att hon fick utstå skönhetsbehandling under flera timmar.

 

 

 

Efter

Efter

Och visst blev det skillnad! Nu kanske inte poseringen är den bästa, men det får väl vara nån måtta vad man kräver. Meya är en trevlig tik med ett underbart uttryck. Nu behövs bara lite ”kläder” utanpå ”pyjamasen! Tack Kerstin för en trevlig och ”hårig” dag!

 

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vad händer nu för tiden hos Urax & Ruff

  1. kerstin skriver:

    Tack till dig också Britta. Trevligt att förena nytta med nöje. Jag behövde verkligen den här träffen för att få koppla bort allt allvarligt och tråkigt som varit under en lång period och bara få tänka på trevligheter och surra om livets vesäntligheter. Barnbarn och sånt där , du vet :). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *