”Syskonkärlek” eller?

Det ser betydligt värre än de både var och är. Visst är Utter olycklig med tratt men han rör sig obehindrat ser inte ut att ha ont men fortfarande trött efter sövning. Skadan är en reva i skinnet och inget mer men nu är Utter ”sjukskriven” tills stygnen tas om 14 dar. Utter får ta promenader men någon agilityträning och skidåkning blir det inte dom närmaste två veckorna. Men sen kommer vi tillbaka! Vad var det som hände då? Vi vet inte helt säkert men barnbarnen kastade snöbollar till dom lekande hundarna. Gissningsvis dök Utter och Rebus efter samma boll, med Utter före och en obrydd Rebus som ändå tänkte ta den. Rebus får då grepp om Utters framben, Utter drar tillbaka och så är olyckan framme. Viss irritation uppstår men dom bryter och det blir lugnt. Något förvånade ser vi skadan på Utters ben och inser att det måste sys. Vi kommer för hos vet ganska snabbt Utter sövs och skinnet sys ihop. Lite vila och antibiotika på de så är det snart bra igen och vilken tur att det inte är full jaktsäsongs nu. Hemma igen Rebus ganska obrydd om den tratt bärande Utter medan Seger är djupt bekymrad över vad som fattas ”hans” Utter.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.