Släpp 20, om jag räknat rätt!

I dag följde jag och Utter med PO och Rebus till skogen. Efter att PO  fixa med allt och knutit på mej kängorna (han har de inte lätt nu) var det dags att åka. Med mej halvliggande i bilen rullar vi i väg. Väl framme går det bättre, för gå är ju det som fungerar bäst. Så härligt att kunna komma med, är lätt rastlös och ibland känner jag mej nedstämd, så vad kan då vara bättre än ljuv musik i skogen! Det var 9 grader, mulet, lugnt och lätt regn. Regnet upphörde efter ett tag, solen kikade fram och det började blåsa lite, men en härlig morgon i skogen blev det. 07.10 släpper vi Rebus som gör fina sökrundor kommer och visar upp sig och fortsätter. Slag 07,45 och upptag klockan åtta. Ett hyfsat drev den första timmen sen hackar de en hel del och efter att vi båda sett haren flera gånger kan vi också förstå varför. En liten hare som gör en större tur, de var då det gick som bäst. Sen tillbaka in i samma hela tiden och fram och tillbaka på en större grusväg. Men Rebus jobbar på, imponerande att han håller i så pass bra på denna gråsudd. Det blev närmare 90 min drevtid i dag också! När han efter att hållit i haren i två timmar, färdats 2 mil och får ett tappt kallar PO in. Rebus hade mer än gärna fortsatt och säkerligen löst detta också, men för min del blev de bra att åka hem och inta sängläge igen. Husse torkar av Rebus och belönar med godis, vatten behöver vi inte servera det gör naturen i mängder!

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.