Trettonde släppet

De är något visst med att få inta frukost i skogen och släppa hunden lös! Egentligen hade vi inte tänkt släppa i dag, ska jaga i morgon, men några timmar i skogen fick de bli.  Lugnt, mulet och 8 grader varmt. Rebus ut på sök 05.50 Upptag hare 06.17. Tänk så olika harar uppför sig förra gången vi var ute sprang dom väg som idioter men dagens hare valde att hela tiden gå i samma löpor. Första drevreprisen, med stundom härligt tryck, blev en knapp timme. Sen 15 min tappt följt av 22 min hyfsat drev för att därefter börja det hacka betydligt mer, Rebus var nu ganska långt efter haren. Tjugo i nio kallar vi in, de har börja klarna blir fort varmt, vi skulle ju bara ut en stund. Ett andra pris fick Rebus ihop och bra med motion!

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.