Kursavslutning

20130625 001I dag har vi haft avslutning på Allmänlydnadskursen, som jag och Annica Lindström hållit tillsammans på Brukshundsklubben. Alltid roligt och lärorikt att få jobba tillsammans med hundar och deras ägare. Det har varit en trevlig kurs, med härliga hundar av olika raser och engagerade hundägare. Hoppas att deltagarna känner framstegen, hos hundarna men främst hos dom själva som ledare för sin hund. Tack alla ni som var med och Lycka till med fortsättningen!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kursavslutning

  1. Karin Nordin skriver:

    Det är vi som får tacka för en lärorik kurs.
    Vi öskar dig en trevlig sommar…
    Kram från Åsa Björk och Karin Nordin

  2. Frida Wigren skriver:

    å! Klart de kommer vara nöjda och belåtna – du är så jäkla duktig Britta! Längtar tills vi ses igen snart! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.