Midsommar, stövarvalpar och lite annat smått och gott!

Midsommar har jag, PO, Ruff och Urax, Kaktus fick stanna hemma och vakta gården, firat i Tallnäs. Vi hälsades med öppna armar av Liz, Ingemar och hela deras flock. Tillsammans har vi haft härliga dagar med allt vad man kan önska och mer därtill! (Massa mygg och knott, men det hör väl till en svensk midsommar!)

Nästan hela fam. framför sitt hus -Liz, Lina, Leo, Nova, Ingemar, Skott och Aliz. Saknas på bilden gör katten Tea. Tack för att vi fick komma!
Hamiltonvalpar födda på Kennel Liljaskogen, valparna har nu blivit 14 dagar. Det blev 1 tik och 4 hanar, tik och valpar mår bara bra. Valparna har samma mamma som våran Urax, så det bådar gott! Dessutom är Urax mamma Spjutvikens Lilja och den Norska hanen hon nu har valpar med båda fantastiska jakt och familjehundar. Det finns två hanar kvar som väntar på sitt rätta hem. Intresserad ring uppfödaren Jonas Grenholm 076-8449853
I kväll har vi varit till Långviken och tittat till ”våra valpar”. Valparna är nu 5 veckor och 4 dagar och helt underbara!

   

Lite fler bilder under avkommor.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *