Valpar

Nu finns bara en stövarvalp kvar att tinga hos Kennel Liljaskogen (scrolla ner en bit och läs mer).
Hänt senaste dagarna. I söndags varvi till fam. Elvnejd och målade, passade också på att gratulera Gustav som hunnit bli 1 år och hans pappa som får lägga till 30. Gustav fick ett mjukisdjur som jag sytt, en sköldpadda ”Kalle Kurt”.

När jag stoppat och gjort den klar ”tyckte” Ruff att det var en helt OK hundbädd!
I måndags fick Benjamin och Rebecca (och deras föräldrar) följa med till Långviken för att titta på Ruffs barn. Valparna är nu 7 veckor och det är full fart. Med så många livliga valpar och barn får man vara på sin vakt. Kolla så ingen valp smiter eller att någon trampar på någon. Benjamin och Rebecca tyckte att dom var fina men lite tokiga och bråkiga. Lika bra att kliva ner i valphagen när valparna är ute så får man ha sina fötter i fred. Men när matskålen kommer så vet man var alla är!

  

I dag har jag varit till Ruffvalparna igen, svårt att se sig mätt på dessa underbara små liv. Idag gjorde jag sällskap med Liz. En mysig eftermiddag tillsammans med valpar och vänner. Liz hade också med sin systemkamera så vi fotade lite, resultatet kommer inom kort, men kan det bli annat än bra – dom valparna och den fotografen!
I kväll åkte jag och PO till Liljaskogens kennel, Urax uppfödare, för att njuta och titta på Urax halvsyskon. Dom föddes den 11 juni, så dom har just blivit tre veckor. Kullen består av 4 hanar, 1 tik. Alla mår bra växer och frodas och har rätt färgteckning. Tiken Liljaskogens Martha ska fam. Grenholm behålla själva. 3 av hanarna är nu bokade. Kvar finns 1 hane att tinga ur denna mycket lovande kull!

   

Huvudbilden är av Liljaskogens Slatan, hur fin som helst!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *