Saffran 2 år

Oj vad tiden går, redan 2 år! Men om jag tänker efter på vad vi hunnit med, känns det som vi varit tillsammans betydligt längre. Saffran har med sig fina resultat från de utställningar han gått. Cert både i Finland och Sverige och bästa hane på Norrlandsbordern. Den 21 juni genomförde han BPH med godkänt skott. Och den 29 juni gick Saffran sitt 3:e raka viltspår och kunde endast 17 mån gammal titulera sig SE VCH. Vi har träna agility och den 20 augusti var det så dags för debuten, och det gick superbra. Redan den 14 oktober var det dags för klass 2, och nu innan han ens är 2 år är han klar för att starta i högsta klassen, klass 3. Men jag tänker att vi stannar i 2:an ett tag och filar på detaljer. Jaktsäsongen blev alldeles för kort, pga mycket snö. Men Saffran hann i alla fall visa att han kan! Bra sök, han hittar och driver. Vid några tillfällen också med lyckat avslut. Ser redan fram mot nästa höst, för nu vet vi att Saffran är på!. Han har också vid några tillfällen under hösten fått visat att han mycket väl är värd sitt SE VCH, flera lyckade eftersök. Vi har tränat i konstgryt flera gånger, i första hand för att se hur Saffran tar sig an den uppgiften, men också som en kul aktivitet. Saffran gillar de verkligen att rusa in, skälla, bryta, gå runt i gångarna och skälla igen framme vid kitteln. Vi har också gått en apporterings kurs och även där visade Saffran att han kan! Vi har tränat lite specialsök, tagit turer med kicksparken, varit på klubben tränat och promenerat med många andra hundar. Sist men inte minst, kanske mest, har vi kelat, myst och bara njutit av att vara tillsammans. Så glad och tacksam att just jag får vara matte till underbara , fina Saffran. Min egen krydda, min egen Super Saffran

 

 

.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.