Säsongsavslutning på agilitytävlandet!

20170923_152156(1)En gråmulen helg med duggregn är över, men vad gör det när hundarna lyser upp! Jag och Utter har tävlat agility i Piteå i helgen, säsongsavslutning på tävlandet, men vi kommer att träna lite även under vintern. Vi avslutar med att ännu en gång få äntra prispallen , ett nollat lopp som gav en andra plats. Dessutom tar vi med oss en härlig känsla efter sommaren tävlande, oj vad vi har utvecklats! Kanske främst jag som handler. Trots några diskade lopp i helgen så var ett av dom det absolut bästa vi kört. Flyt, snabbt slalom, fixade många ”fällor”, bara så nöjd. Utter är helt fantastisk att jobba med, lyhörd, följsam – så dom små missar vi gör får nog jag ta på mej! Under pågående tävling i dag fick jag dessutom ett jätteroligt besked. Seger har tagit upp och drivit sin första hare! (mer om det under jakt) Kanske var det därför jag var förvirrad i sista loppet och tappade bort mej? Dagen avslutades med grytträning för en av Utters avkommor – En´Båårdiz ”Fox” som nu hunnit bli dryga halvåret. Första gången han var till grytet, han har det! In i grytet, springer i gångar, fram till kitteln och skäller på rävskinnet. Mycket bra jobbat! Och jätteroligt att se och följa Utters avkommor.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.