Små Uttrar på väg! (förhoppningsvis!)

DownloadsI veckan har  Utter haft ”dambesök” så om allt går som det ska så kommer ”nya små uttrar” att födas i Älvsbyn om så där en 8 veckor. Tiken är SE 54605/2012 Adils Svea till Border Fialis ”Svea”. Svea är en härlig tik, som har allt man kan önska av en familjehund. Snäll mot allt och alla! Ett fantastiskt huvud och toppen bra päls. På utställning har hon R-cert. Svea är också duktig på att spåra har klarat sin första 1:a och kommer att fortsättas att meriteras där. När det kommer till jakt är hon ett ganska ”oprövat kort” men jag tvivlar inte på Sveas jaktförmåga om hon bara får dom rätta förutsättningarna. Saknade framgångar där beror nog mer på matte än på hunden. Så valpar efter Svea & Utter har förutsättningar att bli bra exteriört,  med bra temperament och förutsättningar att uppfylla även jägarens krav och Utterförväntningar. Sveas Far: S37123/2009 Sup Terram Bullet Mor:SE50265/2010.              Och ”Utter” Firmanz Lemon Drop Shooter har allt! Visst jag är partisk men Svensk & Finskgryt CH, SE VCH, 2 Cert på uts, tävlar i klass 2 i agility, en mentalitet och sätt som man bara kan älska! Intresserad ring Ann-Sofi Nilsson Kennel Border Fialis 070 5816123 och givetvis kan man också ringa mej om man undrar eller vill träffa Utter – 073 0824561

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.