Häder med mina hundar!

Urax blir hela tiden bättre, ser faktiskt frisk ut! Han får bara promenera och ta det lugnt. Önskar han förstår varför han inte får ut i skogen och jaga, men snart hoppas hoppas!20170826_182805 EnSeger som just passerat 4 mån har sista tiden fått många tillfällen i skogen. Hans ”sökrundor” blir vidare, det har hänt att han gått på”slag”- eller?. Rotar  runt på samma ställe länge och svansen går. Men än så länge är det lek, gnaga pinnar, mycket att upptäcka i skogen och allt med stor nyfikenhet! Gammelman Ruff får också sin del av vår tid, älskade Ruff. Hoppas du får fortsätta att vara pigg  så att vi även denna höst kan släppa och  njuta av dina drev. Allt detta medan jag och Utter springer på agilitybanor. Förra helgen var det 2 dagars i Piteå. Så roligt för nu börjar vi få uppfarten, men med den kommer 20170826_150252        också disk. Lär mej något nytt vid varje lopp. Hur viktigt det är med min handling när farten ökar. I dag har vi tävlat i Skellefteå jag är mycket nöjd med loppen trots disk. Men i bland händer det! Förra helgen i Piteå slog vi till ett agilitlopp, vår tid var flera sekunder under ref tid. Resultatet blev en seger och pinne! Underbara Utter! Vi har nu också börjat en slalomkurs för att få säkra ingångar och bygga fart. Men just nu längtar jag mest av allt ut i skogen med Urax.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.