Seger & harar!

Nu har vi snö! I morse snöade det lite och vissa stunder under fm var det mycket ymnigt snöfall. 3 minus som övergick till 0. Inte lätt att hålla koll på harar då. Men jag fick ett trevligt meddelande i telefonen idag på jobbet 08.24. PO hade åkt till skogen med Seger, på meddelandet stod de drev! Så roligt, gissa var jag ville vara då? Det blev ca 15 min drev, sen tappt. Seger jobbade bra på tapptet, fick lite stöd men det ymniga snöandet gjorde det hela för svårt. Seger fortsätter söka kommer i nytt område och plötsligt är dagens andra hare på benen. Seger river i och skallar på bra 15 drev, 15 min tappt. Påstick och ytterligare 10 min drev. Då blev det tappt Seger ligger kvar och jobbar på tapptet. Efter ca 20 min inser PO att han måste hem , dags att sluta för dagen. Seger delade inte den uppfattningen var  trög och långsam vid inkallningen men kom motvilligt till slut.

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.