Till skogen

20171204_102836Vackert väder men inget jaktföre. Tråkigt när allt de roliga tar slut så tidigt på säsongen. Rådjur springer runt knuten och man ser spår efter dom överallt. Men att släppa terrierna är inte aktuellt under rådande omständigheter. Djup snö och ett lager av skare som inte ens riktigt håller för dom små och för rådjuren vore drev defensivt inte bra. Men blir det bara lite bättre så karnske vi försöker i en liten såt så vi kan plocka av Utter från drevet om det inte leder till skott, för både rådjur & hund. Men länktan till skogen är stark, så i dag fick Seger plumsa och motionera trots läget. I ca 2 tim och 6 km 20171204_091819fick han vara lös. Behållningen var att det är tydligt vilka spår han väljer, tror polletten trillat ner Det gick sakta, var svårt i dag, men han jobbar på och blev mycket nöjd av skogsturen. När vi kom hem tog PO en promenad med Ruff, ja Seger fick också hänga med. Jag tog Urax & Utter på en dryg mils skidtur. Hej va de går! Urax verkar tycka att det är roligt och springer som bara den, Utter får pinna på och ser ut att trivas även han!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.