Härlig morgon i skogen

Onsdag 13/9 Så där ja då fick vi se Rebus göra ett riktigt slagarbete, de kändes bra att han inte i dag också sprang på haren på en gång. Efter dryg 1 timme på slag, där han jobbar på bra utan att ge upp, reser han haren 07.36. När vi släppte var det 3 grader klart och lugnt, så där härligt friskt som de ska vara på hösten. Men i och med att de var klart blir de ändå fort varmt i solen och då finns ingen anledning att hålla på allt för länge. Tacksamma över att Rebus är lätt att kalla in, vi bestämmer när vi ska sluta. När klockan går mot 09.30 tycker i att de börjar räcka. Rebus har drivit haren i 75 min med ett tappt, inte de bästa drevet såg ut att lukta dåligt så de hackade en del. Haren fick vi se,  att skjuta – nä, den fick hoppa vidare!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.