Har varit på Årets Border

Har haft en liten minisemester utan mina hundar, men tillsammans med en massa fina Borderterrier. Åkte i onsdags ner till Disa i Sundsvall. Där fick jag, förutom varmt mottagande och trevliga dagar, också tillfälle att umgås med hennes hundar. Fyra fina En´Båårdiz hundar – Gizmo, Nisse, Diva och lilla Harry (som idag flyttat till sitt nya hem) Tillsamman fortsatte vi till Arboga och ÅB. Trevliga dagar, underbart väder, många fina hundar och härliga vänner! Grattis till alla hundar som placerade sig konkurrensen var stor!

En lovande junior - Diva!

En lovande junior – Diva!

Diza med sin fina juniortik En´Båårdiz Modesty Blaise ” Diva”, som ”snubblade på målsnöret” men stod placerad som andra bästa tik på ÅB.

 

 

 

 

Årets Jaktborder Kalle och Rut!

Årets Jaktborder Kalle och Rut!

Sen kan jag inte låta bli att Gratulera BIR & BIM i jaktklassen (tyvärr redovisas detta inte på sidan Borderterrierresultat) BIR Bombax Kardinal ”Kalle” som ägs av Mia Edman BIM Frimans Sexy Lemon Slam ”Rut” som ägs av Frida Wigren

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.