Sjulsmark och vidare till Gällivare

Molly Meja Morris

Molly Meja Morris

I helgen har jag och Kerstin Kristoffersson varit på utställning i Gällivare, ja vi hade hundar med oss också! Det var inte vi som ställdes ut… Men först han jag med en dag hemma hos  Kerstin och där på Kenneln Kusin Vitamin finns tre mysiga borderterrier. Kortet blev inte så bra, verkligheten är långt bättre. Trimmning, hundprat i massor blandat med livsreflektioner, härligt! Det enda som fattades mej var mina hundar, men vet att dom haft det bra där dom varit. Fick tex. sms från Kicki (Ruffs bonus matte) att han tagit sej en simtur i hästarna vattenbadkar! Skulle gärna varit där och sett när han simmade omkring påhittiga Ruff, men vad gör man om det är supervarmt! Och bada är något som han gärna gör. Rapport från Urax kom också, han var tillsammans med våra barn i stugan där han bla. snällt suttit och tittat på Knipungarna som fötts under stugan när dom kom gående. Men han är ju ingen fågelhund! Utsällningen dit hade vi med Kusin Vitamin Meja och Molly. Båda fick bra kretik Meja 3:a och Molly 4:a i sin klass. OK det kunde gått bättre men vi hade samma underbara hundar med oss hem. Väl hemma igen, det känns tomt – PO är på fiskeresa och Ruff är på en veckas sem (länktar massor efter min Ruff) men som tur är kom Urax hem i kväll och så har jag ju Kaktus!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sjulsmark och vidare till Gällivare

  1. Maria Brännström skriver:

    Hej!
    Vilja och jag var också i Gällivare i söndags 🙂 Hon blev ”bara” 4:a i sin klass men fick jättefin kritik och dessutom äntligen Excellent igen så jag är jättenöjd. Men visst hade vädret fått vara bättre, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.