Släpp 48

Det kan inte alltid gå som på räls, men i dag blev vi lite fundersamma? Släpp 48: Minus 4, klart och till en början lugnt men det började så småningom blåsa lite. Kopplet åker av 09.00 kommer på slag 09.20 och reser haren 09.30. Så lång ser allt bara bra ut. Det är ganska tungt före men ändå inte så skarpt att det ska göra nåt, Seger hamnar långt efter. Ett dåligt drev med dålig skallgivning, Seger är onödigt hård, han bjuder inte på något ”extra” skall! Det blir många tappter och Seger verkar ha svårt att ”följa” men han ger inte upp. Han är efter haren hela tiden om än att det går mycket knaggligt och någon hare kommer vi inte åt att skuta. Spåren visar att det är en ganska stor hare. När klockan passerat 11.00 börjar vi göra försök att få kontakt. Seger kopplas 13.15 (utan överfall) så det får bli dagen framsteg!

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.