Agility i Luleå

Lördag 28 och Söndag den 29 har jag och Saffran varit på banan igen. Hundsportcentrum Nord i Luleå med domare Jon Egil Eide, Norge. Det var trevliga banor kluriga och med många, åtminstone för oss, svårigheter. Men vi har haft himla kul vi utvecklas och lär hela tiden och ser vad vi ska fokusera på vid träning. Under lördagen diskade vi loppet i hopp men krigade oss till ett felfritt lopp i Ag som gav en första plats. Tyvärr med två sekunders tidstillägg dom sekunderna drog vi på oss när vi räddade upp de hela. Söndag lika dant fast tvärtom, vi diskade i Ag loppet på 3:e hindret resten av banan gick kanonbra. Hopploppet nollade vi men det gjorde också två andra ekipage så det blev en 3:e plats. Nöjd med våra insatser i helgen nu ska Saffran få några dagars välförtjänt vila och återhämtning.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.