Halv storm och drev

Onsdag 1/11. I dag var det 5 minus grader grådisigt och halv storm, men längtan var stor, så till skogen vi for! Rebus blir ”lös” 07.30 och 15 minuter senare är haren på benen. Trots att det blåste jätte mycket var hörbarheten god. Ett sjungande drev genom skogen for, första drevreprisen var 45 min. Det följdes av 20 min tappt sen kom påsticket och drevet fortsatte. Rebus fick ihop 92 drevminuter innan vi bröt. Drevet hade gått ner på trafikerad väg och där vill vi inte ha honom. Vi tar bilen och förflyttar oss så fort vi kan och kallar in. Frusna och nöjda med dagen rullar vi hem. Rebus intar soffan och vilar ut.

  Det såg skönt ut men jag hade andra planer. Jag tog Saffran med mej för att göra ”vinter” vid konstgrytet. Men innan jag plockade ihop fick Saffran en sista träning. Han tog alla gångar, flera gånger, och skällde på skinn.

Det här inlägget postades i Jakt. Bokmärk permalänken.